Temat gdzie każdy z nas się krótko przedstawia ~
So.
Jestem Gatt, z Warszawy. I postanowiłam założyć to forum dla fanów LM.C byśmy mogli zebrać się w jedno wielkie grono i dzielić wspólnie naszą pasję. Łatwiej będzie nam zbierać informacje o nich, poznać się... I takie tam.
W j-music siedzę od... 1,5 roku? Coś koło tego. LM.C słucham od listopada 2011 ^ ^
Więcej o sobie pisać nie będę - zdążę jeszcze ;3
Tak więc tyle o mnie. Mam nadzieję, że ten projekt się uda. I zachęcam do udziału w dyskusjach ^ ^
Enjoy.
No to jak każdy ma się przedstawić to lepiej zrobię to teraz, bo później zapomnę.
Jestem kay i mieszkam sobie w Krakowie. W j-rocku siedzę już... Tyle co Gatt, czyli 1,5 roku
Wolę Mayę od Aiji *^^*
Omnomnom..... No i mam nadzieję, że forum się szybko rozwinie XD
Jam jest Gim
Jestem współzałożycielką tego forum. :3
Zobaczyłyśmy z Gatt prośbę od fanów na nyanie więc... Dlaczego nie? : 3
Same jesteśmy fankami tego zespołu, nie jest może moim ulubionym, ale zalicza się do tych, które lubię bardziej.
Mieszkam w małej mieścinie niedaleko Kutna - okolice Łodzi
W jrocku siedzę jakieś 9 miesięcy : 3
Yo!
Jestem Ayamari, w skrócie Ayu. Żyję sobie w Krakowie.
Z j-rockiem mam do czynienia od jakichś 7 lat głównie za pośrednictwem anime, więc nie było to jakieś wielkie zainteresowanie xD. Ot, słuchało się lepiej niż radia.
LM.C zafascynowałam się jakieś dwa lata temu, po usłyszeniu "Oh My Juliet."
^ ^
Hej, jestem Kjóik (jest to jedna z wielu ksywek, ale po tej najłatwiej jest zawsze mnie znaleźć), lubię hasać i skończyła mi się świąteczna czekolada, więc cierpię. :C Mieszkam w Warszawie od 11 lat i nie zapowiada się bym miała się stąd kiedykolwiek wyprowadzać.
Ogólnie to nie siedzę jakoś bardzo bardzo w j-rocku, choć takowych zespołów trochę słucham od... Dość dawna. Zaczęłam od D'espairs Ray (... które niecały rok temu się rozpadło... *SOB*) jakoś w 2006/7. LM.C poznałam dzięki anime Katekyo Hitman Reborn! (odpowiadali tam za dwa openingi z piosenkami Boys&Girls i 88 jeśli ktoś nie wie c; ) około 3 lat temu.
Lubię dużo rzeczy, zajmuję się mnóstwem rzeczy i jestem dużo bardziej aspołeczna niż sama bym chciała. ^^" Znam się osobiście z Gatt, która bardzo mnie nie lubi (przypuszczalnie spowodowane jest to faktem, iż mam dałna). ;P
Moje główne zainteresowania/hobby; rysunek (a co za tym idzie także po trochu malarstwo i sztuka), m&a, cosplay i akwarystyka.
Cześć wam~!
Nazywam się Zuzanna, ale wolę Toshiko, Mini lub Jelly. Mieszkam na południu Polski, dokładniej w Głubczycach. Japońską muzyką jestem zainteresowana od równo 2 lat, zaczęłam od Ayumi Hamasaki i uważam ją dalej za moją cesarzową J-popu. U mnie głównie J-pop, J-rock jest rzadkością. Poza Ayu słucham Versailles (<3), Namie Amuro, Kodę Kumi, Jolin Tsai, AILI, Ami Suzuki, ICONIQ, Mizcę, Capsule, trochę the GazettE i oczywiście LM.C. Hobby chyba nie mam, ale lubię gry komputerowe : D Moje ulubione to oczywiście seria Tomb Raider (Underworld najlepszy ^^), Age of Empires i Civilization.
Witam, i jeśli coś jeszcze proszę pytać : >
Ostatnio edytowany przez Mini (2012-01-09 18:48:17)
Ohayo.
Jestem Soren i siem ciesze że nie jestem sama w tym wielkim mieście - Krakowie ^^
Nicki zmieniałam juz 100 razy ale w końcu zostałam przy moim pierwszym.
J-music słucham już coś ponad rok ale na pewno nie dwa, zaczynając od Miyaviego, poprzez własnie LM.C i wiele, wiele innych,
ale jako że jest to forum o LM.C skupie się na nich .. a więc .. zaczęłam ich słuchać przez przypadek, śpiewając sobie włączone piosenki An Cafe na YT, przez moją niezdarność włączyłam LM.C "Punky Heart" czego nie żałuję, ale moi sąsiedzi przez następne kilka tygodni bardzo. ^^
Jak juz zauważyliście pisze chaotycznie.
O mnie chyba tyle .
Dziękuję :3
Crin, Kraków, robię 'aw' do avatara Ayu~
Jrock od trzech lat, LM.C od dwóch. Zaczęło się od openingów do KHR, potem samo poleciało x3 Oprócz nich takie naj naj naj to Girugamesh i Maximum the Hormone, ale i cała reszta zespołów jmusic podbija moje serce.
Lubię rysować (chociaż nie bardzo umiem .-.' ) i króliki :3
Dlaczego mnie nikt nie powiedział, że istnieje to forum? O; Nie ważne z resztą...
W każdym razie zwą mnie Mia. Mia jest mało ogarniętą istotą i czasem jej wypowiedzi są mało inteligentne. Mieszkam w Białymstoku. J-rocka słucham trochę ponad rok chyba, ale nie jestem pewna, bo nie wiem od czego to się zaczęło. Może wyjdzie nawet półtora? Moją wielką czwórką, jeśli chodzi o ulubionych wykonawców są: Miyavi, the GazettE, LM.C i One Ok Rock, z czego trzy ostatnie w dowolnej kolejności. Kocham anime, mangi nie czytam. To tyle ;3
Hej Wam, Zuzanna (jak jedna istotka tutaj, mru *w*), a Tejt to tak na szybko co do głowy wpadło. o_o" (Otóż Tejt, prawidłowo "Tate" wzięło się od niebezpiecznie uroczego blondynka z serialu American Horror Story, który kocham, wielbię i miłuję) Za bardzo żadnego pseudonimu nie mam ponieważ nie mam czasu i ochoty na jego wymyślanie. :<
Urodzone i mieszkające w Częstochowie. Japońskiej muzyki słucham... moim zdaniem dość długo, tak samo jak interesuję się mangą i anime. Można powiedzieć że LM.C było jednym z moich pierwszych zespołów, a piosenką Oh My Juliet.<3 No i na forum znalazłam się dzięki autorce posta, tym tuż nad moim. Dzięki Mia. ♥
Ostatnio edytowany przez Tejt (2012-04-14 12:47:29)